Ana içeriğe atla

Astroneer Güncelleme / 24 Haziran'da Otomasyon Güncellemesi

Otomasyon güncellemesinin artık bir çıkış tarihi var! Son birkaç haftada duyurulan bütün eşyalar Astroneer’a 24 Haziran’da geliyor! Geliştirme yayınlarımızı izlemiyorsanız öğeler hakkında biraz bilgi:

Otomasyon güncellemesi, uzay üslerinizin her bölümünü otomatikleştirmek için inanılmaz miktarda seçenek sunacak, bu modüller ve öğeler Astroneer’da herkesin kullanabilmesi için ücretsiz bir güncelleme ile sizlerle olucak! Son birkaç hafta içinde yayınlarımızda gösterdiğimiz yeni öğe ve modüllerin çoğunun bir özeti!

Otomatik Kollar: Auto Arms




Ototmatik kollar; araçlar, platformlar ve depolama üniteleri arasında eşyaları taşıyabilecek yeni bir modüldür. Bunlar otomasyonun çekirdeğinde denilebilir, ve önceden el ile yapılması gereken işleri kolaylaştırabilir. Otomatik kolların sadece bazı kaynakları aramasını sağlayabilirsiniz, böylece verimli kaynak taşıma sistemleri veya kaynak ayırma sistemleri oluşturabilirsiniz.

Ototmatik Kaynak Toplayıcılar: Auto Extractors




Ototmatik kaynak toplayıcılar araziye zarar vermeden daha yüksek bir verimlilikte çalışır. Kaynakların üzerine yerleştirildiğinde orada bulunana kaynakların 15 katı kadar fazla kaynak toplar.

Depolama Konteyneri: Storage Containers




Bu güncelleme Orta ve Büyük depolama konteyneri içerecektir, bu Konteynerler aynı kaynaktan büyük miktarlarda depolayabileceklerdir. Bir şeyler yazdırmak ve oluşturmak için tanklarından kaynakları alabilirsiniz.

Depolama, Enerji, ve Pil Sensörleri: Storage, Power, and Battery Sensors




Bu yeni objeler mantık oluşturarak birçok işlemin otomatik hale getirilmesini sağlayacak. Örneğin; Enerji Sensörü’nü rüzgar enerjisi bittiğinde bir jeneratörü çalıştırmak için kullanın, bir Depolama Sensörünü bir yazıcı modülünü belirli bir Depolama Konteynerine göre aktive etmek için kulanın veya bir batarya sensörünü jeneratörler ve yenilenebilir enerji ile yeterince tutumlu davrandığınıza emin olmak için kullanın.

Tekrar Edici: Button Repeater



Bu modül aktive edildiğinde bağlı olduğu her modüle veya objeye bir sinyal gönderir. Bunun anlamı daha kompleks otomasyon sistemleri oluşturmak için bir sensörü kullanarak başka modüllere veya objelere de sinyal gönderebilmenizdir.


Bütün bu yeniliklerin yanında oyun içinde kullanmak için alabileceğiniz yeni bir takım da güncelleme ile sizlerle birlikte olacak.

Kullanıcıların bu modülleri veya objeleri kullanarak neler yapacağını görmek için sabırsızlanıyoruz. Bu noktaya kadar bize öneriler gönderen herkese teşekkür ederiz, size verdiğimiz modüller, objeler ve kıyafet ile yapabileceğiniz otomatikleştirilmiş uzay üslerinizi seveceğinizi düşünüyoruz. 24 Haziranda görüşmek üzere!

Modüllerin isimleri Türkçe olarak verilmediği için isimleri biz çevirdik, bu modüllerin isimlerinin çoğunun oyunu Türkçe oynayan kullanıcılar için bu yazıdaki gibi kalmayabilir.

Orijinal Yazı: Steam

Çeviri & Yazı: Altan 30892
Düzenleme & Görsel: Kanatsız Kuş

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nin Zırva "Hayvan Dostu Şehir Hatları" Politikası

Hayvan Dostu Şehir Hatları Politikası. Bu şuana kadar duyduğum en saçma cümle olabilir. Bundan şunu anlıyoruz. İlk öncelikle burada ki "Hayvan Dostu" kelimesi büyük bir kandırmacadır. Burada kuşları veya balıkları ima etmiyorlar. Hayvan dostu diye arkalarına sığındıkları şey "Başıboş köpek". Çünkü zaten hali hazırda İBB'ye bağlı vapur, otobüs ve diğer ulaşım araçlarında sahipli kedi ve köpek serbest. İstanbul Büyük Şehir Belediyesinin, Ekrem İmamoğlu'nun başıboş köpek sorununu çözmeye niyeti yok. Çözmeye niyetleri olmadığı gibi, bunu normalleştiriyorlar. Bu büyük ahlaksızlıktır. Başıboş Köpek Şehir Hatları aynı zamanda Başıboş Köpek Şehri demektir. Çünkü deniz ulaşımında başıboş köpek dostu olacaksanız, şehirde de olmak zorundasınız. Bu köpekler orada sahipli değil, kafasına göre iskeleye gelip çıkıyor. Başıboş köpek dostu şehir mümkün değildir. Ha şöyle mümkündür. O şehirde insan yaşamaz. O şekilde yapabilirler. Otomobil kullanmayı yasaklamaya başlayarak bi

Erzurumu Oynamamak İçin 26 Neden

2021 yılında çıkan yerli ve milli denilerek paralar yağdırılan Erzurum'a ne oldu? Kendisine oyun geliştiricisi diyen kişi güncellemeyi komik bir sebeple bıraktı. Yerli ve milli olduğu için oyunu alan binlerce insan mağdur oldu. Oyunun bir "kısa yoldan para kazanma" aracı olduğu öğrenilince fiyatı 1 liraya kadar düştü . Hem yabancılardan hem de Türk kesimden oyunca tonlarca olumsuz yorum geldi. Şuanda inceleme kategorisinde "Çoğunlukla Olumsuz"' da yer alıyor. 

Yapay Zekanın Oluşturduğu Hayvan Fotoğrafları Ne Olacak? İlk Defa Yapay Zeka Anlatıyor.

Merhaba! Yapay zeka teknolojilerinin son yıllarda büyük bir ilerleme kaydettiğini hepimiz biliyoruz. Bu gelişmeler arasında, yapay zeka algoritmaları tarafından oluşturulan hayvan fotoğrafları da bulunuyor. Bu fotoğraflar, gerçek hayvanların fotoğraflarına oldukça benziyor ve bazen gerçek hayvanlardan ayırt etmek bile zor olabiliyor. Yapay zeka algoritmaları, bu hayvan fotoğraflarını oluşturmak için genellikle "derin öğrenme" adı verilen bir teknik kullanıyorlar. Bu teknik, büyük bir veri kümesi içindeki desenleri ve ilişkileri öğrenerek, daha sonra yeni görüntüler oluşturmak için bu bilgileri kullanıyor. Gelecekte yapay zeka algoritmaları, hayvan fotoğrafları alanında daha da ilerleme kaydedebilirler. Bu, özellikle doğal hayatı belgelemek, hayvanların davranışlarını incelemek ve koruma çalışmalarını desteklemek için büyük bir potansiyele sahiptir. Ancak, yapay zeka algoritmaları tarafından oluşturulan fotoğrafların gerçeklikten uzak olabileceği de bir gerçektir. Bu nedenle,